Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :martie 04, 2014


Calatoreste dincolo de... impreuna cu ghidul tau. Priveste dincolo de... putere si creazati propria ta papusa. Stiu ca este o problema pentru a apela sau de a cauta propria ta papusa. Asa ca asculta dincolo de... ceea ce voi spune aici. Asculta dincolo de... voce si citeste cateva modiuri de a convoca si modela aspectul personajului tau. Si sper sa fi dincolo de... gandire afland de la "realul lor" raspunsuri in ceea ce cauti.


1. Vizualizeaza sau asteapta personajul pe care doriti. Nu conteaza ca il vedeti in picioare, in spatele tau sau dupa colt. Atunci cand vei simti dincolo de... asteptarile tale, complet inradacinate, intoarce-te.

2. Cere "constiinta din spatele nex-ului". Acest lucru inseamna pur si simplu strigatul dorintei tale la Nex "arata-mi ghid visului meu", sau chiar "arata-mi fantezia mea finala". In acest fel, va permite subconstientul de a prezenta ceea ce vrea.


3. Deschide o usa in Nex, asteptand... si trageti-l prin intermediul acelei usi. Aceasta functioneaza, de asemenea, folosind oglinda ca portal. Acest efect poate fi de durata scurta.


4. Alege un obiect, cum ar fi un perete sau o papusa, sau orice obiect, transformand-o intr-o figura de Nex specific.

5. Chemarea personajului, o dorinta pe care o puteti face prin "Am de gand sa ma uit departe, apropiindu-se ghidul meu."

Multe personaje create in Nex pot fi nestatornice. Ele pot deveni in mod neasteptat urate sau transformate in altcineva. Astfel incat acestea pot degrada destul de repede in straini, evenimente de top, daca nu investesti efort constient in aspectul lor.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //