Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :octombrie 20, 2012DU-VA-IO sant simboluri create cu scopul de a bloca sau/si a deschide si inchide diverse anomali. Cele trei desemneaza amprenta ramasa pe un material anume, in urma aplicarii matricei sigiliare.DU - este un simbol complex specific al protectiei, avand originea a vegetatiei (pamant). Fiind un simbol complex el poate actiona impotriva dorintei utilizatorului, doar pentru a-si apara propriul sau scop - natura, familia.

DU - este simbolul de actionare, dar cu semnificatia "a apartine".VA - simbolul a luat nastere de a proteja. Purtatorului sau, ii atribuie o fire vesela (puternic), cu capacitatea de a acumula intelepciune de-a lungul anilor. Cel ce foloseste acest simbol va avea o alta intelegere a naturii umane.

VA - este un simbol specific de blocaj care semnifica "Nu te baga !". Desigur poate fi si de deschidere.IO - e caracteristica care exercita o influenta puternica. Pe langa faptul ca este un simbol simplu, el are o specificatie de a vedea dincolo de limita. Pe scurt semnifica o adaptare pentru utilizator asupra mediului in care traieste,

IO - este extrem de variat si poate bloca vederea celor din jur asupra utilizatorului.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //