Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :august 02, 2013


Fi lucid dincolo de... indiferent ca claritatea gandului pentru majoritatea au fost scurte. Nu conteaza ca ai esuat prima data, a doua oara sau am zecea oara, ci trebuie sa fi constient de lumea Nex-ului.
Fi dincolo de... gandul tau, pe langa faptul ca 90% din populatie accepta Nex-ul, fara sa-si dea seama. O accepta ca pe o viata anterioara. Nu pot spune daca este rau sau nu in acceptarea acestei lumi, dar din propria mea calatorie pot spune ca am privit dincolo de... fiind constient de Nex.  • Stai calm - Nu alerga din colo in colom, spunand "Eu visez!", deoarece santinelele de siguranta al Nex-ului va sti si te va arunca in realitate. Este mai bine sa obtii o aderenta prin relaxare.


  • Detalii - Priveste dincolo de... pentru a observa detaliile fine pe care nu le ati mai vazut vreodata in lumea Nex-ului.


  • Cererea "vreau" - Cere si ti se va da dincolo de... cuvant si iti va permite sa sari in scena ta de nex, ca pe instruirea constientei tale.


  • Creaza - creaza dincolo de... perceptie pentru a stabilizarea propriului gradul de constientizare.


Din propria mea experienta si experimente din Nex, pot scapa dintr-un cosmar doar pocnind din deget. Desingur, majoritatea din noi fiind doctrinati de mici in crestinism, pot folosii o rugaciune. Teoria mea spune ca nu trebuie sa faci un ritual sau sa citesti cuvinte sacre, pentru a scapa de rau, ci pur si simplu are legatura cu credinta in propria noastra putere.


"Tot ceea ce va puteti imagina este real" - Pablo Picasso


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //