Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :august 19, 2013


Fi dincolo de... controlul din lumea Nex, si invata sa privesti dincolo de... legile lumii Nex.

Zborul

Atunci cand inveti sa devi lucid, majoritatea din noi experimenteaza zborul. Este dorinta cea mai frecventa al unui incepator.
Cu toate acestea, nexele cu zbor nu sant intotdeauna usor de controlat. Nu e normal sa zbori in viata reala, astfel incat atunci cand incerceci in Nex, creierul constient poate avea probleme crezand ca va cadea. Deci nu este o problema fizica ci una mentala.

Peisajul

Crezi dincolo de... ceea ce vezi si creazati lumea asa cum doresti tu.

Cercetarea unui nexului lucid va arata diferite moduri de a schimba peisajul in nexe constiente.
Majoritatea care stiu folosesc tehnica USII sau PORTALULUI care duce la un alt peisaj ales. Puteti desigur sa vizualizati destinatia, pe de alta parte, puteti lasa nexul sa te duca oriunde vrea. Puteti incerca, de asemenea, trucul cu OGLINZILE, care te poate duce in alte locuri din Nex, in calitate de portaluri la realitati alternative.

Cel mai important lucru este sa crezi dincolo de... cu adevarat ca peisajul se va schimba. Altfel ai putea ajunge intr-o lupta de logica cu creierul constient.
Din propria mea experienta, pot schimba peisajul doar pocnind din deget, sau in unele cazuri prin teleportare.


Calatoria in timp

Intelege dincolo de... legile Nex-ului si vei putea sa-ti dai seama.
Fata de zbor, afisarea orei si locului pe care doriti pentru a ajunge la o destinatie este putin mai complicat. Poti utiliza propria masina a timpului sau un portal.
Ambele dintre aceste metode, se aseamana cu schimbarea peisajul si trecerea de la un punct la alt punct.

Gasirea unui obiect

Gasirea unui obiecte joaca un rol interesant. Se pot utiliza tehnicile buzunarului, sertarul, cutia... ai posibilitatea sa improvizezi.

Comunicarea cu subconstientul

A comunica fata in fata cu subconstientul poate fi periculoasa, in functie de personalitatea fiecaruia.

Cand stii cum sa ti controlezi nexul, vei avea acces usor la subconstient. Puteti comunica direct cu ea pentru a obtine perspective profunde despre tine si cum te percepe lumea. Acesta este cu siguranta ceva care merita sa incercati daca aveti destula experienta.

Odata ce ati devenit lucid, cel mai simplu mod de a comunica cu subconstientul este sa-l personificati. Cea ce vreau sa spun este sa creati un personaj indiferent ca e uman sau animal.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //