Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iulie 31, 2013

Aceasta sectiune este pentru visatori care au calatorit o fractiune de secunda dincolo de... perceptia visului, si care doreste sa si controleze propria lume lumea. Pentru a controla aceasta 'abilitate' trebuie sa intelegem ca luciditatea - visul lucid. Calatoreste dincolo de... pana ajungi sa simpti pentru inceput un control infim al visului. Priveste dincolo de... si afla ca visele se supun altor legi fizice fata de legiile realitatii.

Intr-un vis lucid, regulile sant schimbate. Santeti brusc in posesia unui corp care are alte legi fizice, care pot trece prin pereti si poate calatorii prin timp. Lume Viselor putin ii pasa de Einstein si Newton. Lumea Viselor este reglementata de catre subconstientul tau, si este sarcina ta de a lucra cu ea - nu impotriva ei.

Urmatoarele informatii pot suna cu totul bizar pentru visatorii non-lucizi, dar daca privesti dincolo de... veti incepe sa intelegeti limbajul nexului si secretele ei. Nu va voi invata toate secretele ci va voi spune bazele ei inlogice.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //