Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :aprilie 11, 2013


Priveste dincolo de.. si simpte comunicarea cu cei disparuti. Legendele spun ca prin dans poti simptii si vorbi cu spiritele sau cu zeii insisi.
Simpte dincolo de... si invata de la indienii antici, despre geometria ideala a formei dansului. Chiar Shiva, printul suprem al dansului, simbolul hindus, considerat ca sursa a oricarei activitati. El privea dincolo de... si dansa fara incetare, simbolizand forta creatoare a naturii. Simpte dincolo de... o suta opt de stiluri inventate de Zeu si transmise pana la invatatul Bharata.

Simpte dincolo de... si aculta muzica. Nu conteaza ca nu sti miscarile. Asculta dincolo de... si simpte cu simtul inimii si iti vei da seama, ca propriul tau corp se va misca cum nu sa miscat niciodata.

Danseaza dincolo de... si simpte dincolo de... si calatoreste spre cominicarea celor ascunsi. Treci peste rusine... te poti misca in voie chiar in mijlocul naturii.

Danseaza dincolo de... limite, in mijlocul padurii si iti vei da seama ca ielele, nimfele si alte spririte te vor privii cu fascinatie.
Danseaza dincolo de... si iti vei da seama ca cel ce te-a parasit timpuriu va fi langa tine.
Danseaza dincolo de... si Zeul te va privii cu iubire si iti va da puterea dincolo de...

Simpte dincolo de... intr-o lume in care dansul vine ca o forma de comunicare si relaxare care ajuta sa fim apropiati..., veseli si sanatosi. Indiferent de varsta si de stilul preferat priveste dincolo de... si te poti bucura de dansul fizicii si mentale, precum si asupra vietii sociale. Priveste dincolo de.... tango, vals, salsa, dansuri populare sau hip-hop, orice stil de dans este binevenit.

Danseaza dincolo de... cu umbra !

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //