Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :aprilie 22, 2013

Ce ar fi daca vei avea sansa sa te muti intr-o alta locatie? Intr-o locatie avand distanta ani lumina. Ce ai face, daca ai avea ocazia sa te muti intr-un alt oras, pe o ata planeta. Ai renunta asa usor la vechea ta "locuinta" ?

Nu ti-ai dori o lume in care criminalitatea nu ar exista. O planeta in care lumea nu sa-ar uita ciudat la tine ca esti imbracat in zdrente. O lume in care se vorbesc doar trei limbi; engleza, romana si gorgodiana. O lume in care razboiul este un mit.

O planeta in care paza inseamna a protejarea omului de rand, nu pe cel mai mare mafiot. O planeta in care poti sa te plimbi prin cartier, pe strazile inguste, unde bunul simti al marimii cladirilor este la ordinea zilei.
Iar daca doresti sa intri intr-un magazin, vei fi umit de frumusetea produselor, arajamente cu migaleala, de iti este rusine sa le atingi. Iar daca doresti sa te plimbi pe strada si sa te bucuri de frumusetea fiecarui panou publicitar al fiecarui magazin, nu vei fi deranjat de automobile, deoarece acestea nu exista.Iar daca doresti sa-ti cumperi ceva, ceea ce nu vei gasi in vechea ta "locuita", fi sigur ca aici in noua ta "casa" vei gasi ceea ce iti trece prin cap. Deoarece acolo nu vei gasii doua magazine care sa-ti ofere aceleasi produse. Acolo sistemul fiecarui magazin trebuie sa fie diferit.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //