Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :martie 14, 2013Ce ar fi atunci cand te scoli disdedimineata sa vezi dincolo de.. priveliste o crepuscula. O aurora care iti pui intrebarea "Oare e un vis, oare am murit ? Iar daca am murit, oare am ajuns in Iad sau Rai".
Sau poate e un mesaj al unui Zeu care iti ofera aceasta priveliste ca sa-ti spuna "Vezi.... !"

Asa ca priveste dincolo de... gandirea umana si observa frumusetile sau uratenia fabuloasa. Priveste dincolo de... si hraneste sufletul indiferent de locatie.

As presupune a fi un semn dincolo de... Zeita Diminetii uitandu-se cum spiritele decedatilor danseaza spre portile unui alt taram.
Priveste dincolo de... crepuscula si vezi legaturile legendei nordice al walkiriilor ale caror armuri stralucesc pe cer:

"Walkiriile sant fecioare belicoase, suite pe cai si inarmate cu casti si lanci... Cand ele calaresc inainte in misiunea lor, armurile lor emana o lumina stranie tremurata, care strafulgera cerurile, facand ceea ce oamenii numesc aurora sau Lumina Nordului."

Sau poate e pasarea Phoenix, pasarea mitica, care poseda proprietatea de autoincendiere periodica si regenerarea din propria cenusa.

"Ochii sai scanteieaza de o lumina tainica, in jurul gatului penele ii stralucesc ca flacara, deasupra capului are o creasta rosie al carei varf luceste ca o stea si revarsa in intunericul noptii o lumina senina, picioarele ii sant rosii ca purpura de Tyr, un cerc de azur ii invaluie aripile, iar partea superioara ii este impodobita cu pene aurii."


Sau.. poate sant Zeii Ra si Osiris manifestati ca o astfel de lumina conducand spiritele celor morti prin pericolele lumii subterane. Chiar si cand privesti dincolo de... vei afla ca in vrajile din "Cartea Mortilor" iti vei da seama ca cei decedati sant transformati in astfel de crepuscula, pentru a putea calatori liber intre cele doua lumi.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //