Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :februarie 03, 2013


Proiectia astrala este capacitatea umana care paraseste temporar corpul fizic si functioneaza independent in afara acestuia, in timp ce corpul fizic ramane inert si pasiv pe toata durata acesteia.

Dedublarea astrala (sau calatoria astrala), sau mai este cunoscut de oamenii de stiinta sub numele decorporalizare (Out of Body Experience) - OBE - fiind o experinta extracorporala obtinuta fie in starea de veghe, fie prin visare lucida sau prin meditație profunda. Conceptul de dedublare astrala presupune existenta unui alt corp, separat de corpul fizic, capabil sa calatoreasca dincolo de... in planuri nefizice ale existentei.

"Nu esti o fiinta umana cu suflet. Esti un suflet temnitat temporar intr-un corp fizic."
Sufletele urmau sa fie intemnitate in trupuri, si astfel unele incepura sa ofteze si sa se tanguie, asa cum un animal salbatic, liber, prins pe neasteptate in lat, in prima clipa cand este supus robiei grele si despartit de obiceiurile dragi ale salbaticiei, se lupta si se revolta, refuzand sa-si urmeze stapanul si chiar, daca se iveste prilejul, cauta sa-l ucida...

Eexperientele de proiectii astrale:
  •  proiectii produse in timp ce subiectul doarme;
  •  proiectii produse in timp ce subiectul suporta o interventie chirurgicala, o extractie dentara, cand naste etc.;
  •  proiectii produse in timpul unui accident in cursul caruia subiectul sufera o zdruncinatura fizica violenta, ce pare, efectiv, sa-i catapulteze spiritul afara din corpul fizic;
  •  proiectii produse in timpul unor dureri fizice intense;
  •  proiectii produse in timpul unei boli acute;
  •  proiectii produse in timpul experientelor din preajma mortii (MDE), in care subiectul este resuscitat prin intermediul masajului cardiac sau al altor proceduri medicale ;
  •  proiectii produse in momentul mortii fizice, cand subiectul decedat ii apare unui martor in viata, cu care raposatul avea o stransa legatura emotionala.Cordonul de Argint


Cordonul de argint sau lantul argintiu este descris ca fiind rezistenta, foarte lung, foarte luminoase, cum ar fi un cablu elastic din lumina, atasat la unul din mai multe locatii posibile asupra corpului fizic.
In timpul procesului de moarte ca organism, spiritul paraseste corpul fizic si se muta mai departe de aceasta. Cordonul de argint devine mai subtire, deoarece este intins la limita si devine rupt. Atunci cand se intampla acest lucru, organismul spiritual este eliberat de atasarea corpului fizic. In acest moment, devine imposibil pentru corp spiritual sa revena la corpul lui fizic. Din acest motiv, putem defini "moartea ireversibila". Aceasta este asa-numita "punct fara intoarcere".
Acest punct limita poate fi, de asemenea, insotita de apariția unui punct de reper, care reprezinta o limita, cum ar fi un rau, un zid, un gard, sau un canion. Odata ce aceasta bariera este traversat, experienta in apropierea mortii devine o experienta de moartea ireversibila.

Acest cablu de argint este "colac de salvare" pentru corpul nostru spiritual pentru corpul nostru fizic, in acelasi mod in care cordonul ombilical este "colac de salvare" pentru nou nascut atasat de organismului mamei in timpul procesului de nastere.

In timpul procesului de moarte, ar trebui ca corpul fizic sa fie supus la o moarte violenta, cum ar fi intr-un accident grav de masina, dar cordonul de argint este rupt inainte de impactul de a preveni durerea, care este experimentat de catre corpul fizic de a fi resimtit de organism spiritual.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //