Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :februarie 16, 2013


Priveste dincolo de... si vei putea vedea fiinta care locuieste in tine sau in spatele oglinzii, intr-o lume mistica.

Desigur exista o multime de legende sau povesti interzise, ca si cum ti-ai dori sa descoperi chiar pe pielea ta. Povesti care spun ca cel care priveste in oglinda atunci cand cadavrul se afla inca in casa va muri urmatorul si asta pentru ca o veche traditie spune ca sufletul omului salasluieste in oglinda.
Aceasta poveste imi aduce aminte de legenda care spune ca oglinda este un portal spre o alta destinatie si cel foloseste cunoasterea secreta, are capacitate de clarviziune si poate actiona ca un portal catre diferite planuri ale existentei. O astfel de cunoastere o a avea Nostradamus, atunci cand a folosit oglinda in predictiile sale.
O oglinda nu se refera numai la obiectul cu forma plata, ci si la oglindirea unui lac, care poate fi considerat o oglinda natural.
Priveste dincolo de... si iti vei da seama ca si in Geneza, se spune ca Zeul a creat omul dupa propria lui asemanare. Asta inseamna, atunci cand ne privim intr-o oglinda, vedem dincolo de... reflectia noastra, dublul nostru spiritual sau insasi fata Zeului. Nimeni nu va sti daca nu va privi dincolo de... Probabil ca acesta a fost punctul de plecare a raspunsului dat de unii invatatori religiosi. Anume, ca nimeni nu poate intrepreta fata Zeului, si, daca un om este cu adevarat reprezentat de imaginea lui, probabil ca el isi contempleaza in oglinda propriul sau suflet.
Asa ca priveste dincolo de... si vei putea vedea fiinta ascunsa in tine. Atunci cand vei fi pregatit vei putea vedea in fata oglizii, intr-o camera slab luminata, ceea ce nu ai putut vedea niciodata si nu vei putea niciodata sa explici ceea ce ai vazut dincolo de... Priveste dincolo de... in ochiul drept, si vei putea vedea pe tine altul. Vei putea sa vezi un alt tu, cum ochii si fata acelei persoane se preschimba intr-o fiinta nemaivazuta tie.

Nu conteaza ca ai o oglinda in baie, pe hol, in camera, deoarece, oglinzile sant legate intre ele printr-un lant mistic si toate duc dincolo, pe taramul necunoscut.Incearca si vei vedea dincolo de...

{ 2 comentarii... read them below or Comment }

  1. Tehnica "oglinzilor paralele" este de altfel si un motiv literar cu o mare incarcatura simbolica.Oglinzile, fiindca spun adevarul, sunt urate.Asta nu le impiedica sa fie folositoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesc despre experienta, atunci cand te holbezi cateva minute in oglinda, observi ca tu numai existi sau mai bine spus te transformi in alcineva.

      Ștergere

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //