Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :ianuarie 11, 2013
Vezi pe unde mergi, ca sa sti pe unde sa te intorci.
Si vezi cum te intorci, ca sa poti sa te intorci.

O legenda spune ca "Pe lumea aceasta exista o cladire cubica a carui lumina nu poate patrunde". Si tot acea legenda spune ca, "Odata ce ai intrat in templu, nu vei mai putea iesi, deoarece nu vei mai sti drumul de intoarcere... pentru ca Satana te va rapi".

Nu pot sa accept aceasta legenda deoarece, spusele "Priveste atent si calatoreste dincolo de..." nu se vor potrivi cu acea legenda. Asa ca am privit dincolo de... intrarea cladiri si am vazut imensul spatiu in care lumina nu putea intra.
Cladirea nu era prevazuta cu o intrare ci pur si simplu era. In fata ei, era prezentat o statuie cu un inger al dragostei.

Odata ce privesti dincolo de... bariera, vei fi rapit, iar daca dai inapoi vei fi trimis direct in imensul templu. O camera luminoasa cu statui si lucruri de tot felul, cu arcade uriase ca si cum ai fi fost intr-o biserica ortodoxa.

Dar niciodata sa crezi ca ceea ce este frumos impodobit este si sigura.

Iar daca te plimbi dincolo de... vei vedea un covor rosu care duce spre o arcada rosie. Iar sub arcada rosie vei vedea un tron mare rosu. Al carui manere sant impodobite cu aur .
Iar daca mai mergi vei vedea un covor alb, care va duce la un tron alb, cu manere din aur.

Iar daca vei merge dincolo de... vei observa ca statuiele incep sa se miste, incercand sa te omoare, cum i-a omorat pe cei din inaintea mea.

Indiferent cat de mult poti privi la frumusetea din interior, trebuie sa sti sa te stapanesti. Asa ca, a gasi drumul de intoarcere trebuie sa ai curaj. Trebuie sa ai curaj sa-i faci fata acelei statui in miniatura a unui drac, care tine in mana dreapta o sulita cu spini...

Am ales sa-i spun cateva vorbe... "Vreau sa vorbesc cu stapanul tau... Satana"

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //