Newest Post

// Posted by :DreamsKeeper // On :decembrie 30, 2012Deoarece Sigilul Magic este in general considerata mai degraba Magie de Vointa, decat Magie Spirituala sau Magie Naturala, obiectivul de utilizare a sigiliului este de a mobiliza mintea inconstienta spre realizarea dorintelor, de mintea voastra constienta.

In timp ce simbolul este extrem de puternic, in inconstienta, se intelege doar simboluri care au fost trimise de la mintea constienta. Ea nu intelege ceea ce ne-ar lua in considerare simpla comunicare de drept. Prin urmare, nevoia de sigilii, care sant intr-adevar doar combinatii de litere din declaratia dvs. de intentie (minus, scrisori repetate, stari verbale: este, sunt, etc, precum si orice vocala).
Exista mai multe moduri de a folosi sigilii. Metode comune de utilizare includ meditand asupra ei si apoi arderea, ingropandu-le sau distrugerea intr-un alt mod, astfel incat acestea sa poata trece de la mintea voastra constienta in mintea ta inconstienta. Nu instructiunile construite in proiectarea lor, sant decodate si urmate.
Proiectul Meru a descoperit o extraordinara si neasteptata metafora geometrica in scrisoarea-secventa a textului ebraic al Genezei care sta la baza si este detinut in comun de catre traditiile spirituale ale lumii antice. Aceasta metafora este modele de crestere embrionare si de auto-organizare. Aceasta se aplica la toate sistemele intregi, inclusiv a celor la fel de diverse ca practicile aparent meditative si matematice fundamentale pentru fizica si cosmologie... Concluziile proiectului Meru demonstreaza ca relatia dintre teorie fizica si constiinta si-a exprimat in mod explicit metafora geometrica.

Eoni dincolo de capacitatile umane ale practicilor bazate pe magie... astfel cum acestea sant de dincolo de..., si, probabil, creatorii nostri.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //