Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :noiembrie 02, 2012Ce este dincolo de privire ? Cand ai ridicat ultima data privirea, vazand astfel ca dincolo de... vei avea o experienta re-amintita.
Iti vei da seama ca vei vedea dincolo de... o Luna Albastra.

Termenul "Luna Albastra" este numele pentru a treia luna plina intr-un sezon, care are patru luni pline, in loc de trei.
O luna albastra are loc doar o data la doi sau trei ani, iar termenul de luna albastru este folosit limbajul cotidian pentru a intelege acest eveniment rar.

Cei care iubesc poezia vor sti ca acest fenomen "Luna albastra" a aparut in multe creati si cantece din lumea intreaga, in proza si in filme, insa oare ea chiar exista? Sau poate este un simplu fenomen in care omul stiintific nu va trece dincolo de... sufletul sau ruginit. Pentru majoritatea din noi acest astru este misterios si plin de magie. O magie pe cale de disparietie din cauza ca multi dintre noi nu a mai ridicat privirea pentru a vedea frumusetile cerului.

Dar nu-mi fac griji, deoarece dincolo de... va exista mereu un oarecare om care va spune "Oare ce este sus noaptea?" Si daca va trece dincolo de... si va privi in sus, isi va da seamana intr-o zi, ca va vedea rarul fenomen in care apar doua luni albastre in acelasi an. Si isi va da seama ca aceasta 'magie' se intampla o data la 19 ani.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //