Newest Post

// Posted by :DreamsKeeper // On :ianuarie 28, 2012Cheia lui Solomon este o carte de magie oculta, fiind si cea mai importanta din toate Grimoires.
Legenda pretinde ca a fost scrisa chiar de „regele Solomon”. Ea prezinta sigilii si instructiunile necesare pentru invocarea a demonilor, alaturi de sacrificiile care trebuie aduse acestora din urma.

Grimoire se presupune a fi o carte de incantatii diabolice care serveste la practicarea magiei negre. Un grimoire este o carte de retete magice, ca si cartea de bucate. De fapt, amandoua descriu detailat cum se pregateste o reteta. Grimoire-ul ne arata calea de a realiza un ritual sau o incantatie. Mai este cunoscut ca "Cartea umbrelor" (Book of Shadows)

Cheia lui Solomon (Clavicula Salomonis) poate fi cu greu considerat a fi corect din cauza traducerii, dar in ceea ce priveste ca un memorial este extrem de onorabil.

Legenda talismanului sau sigiliului regelui Solomon, primit din Ceruri, este comuna iudaismului, crestinismului si islamismului. Sigiliul lui Solomon, a carui baza este pe pamant si al carui varf atinge cerul, simbolizeaza armonia contrariilor, ordinea cosmica, miscarea stelelor in sferele ce le apartin si comunicarea perpetua intre pamant si cer, intre elementele aerului si cele ale focului. In acest fel, sigiliul lui Solomon a devenit o emblema a intelepciunii si guvernarii supraumane prin gratia divina.

Unele legende spun ca Solomon folosea acestea sigiliuri in razboi sau spionaj. Cu ajutorul lor putea sa controleze un demon, un sipirt al naturii, chiar a unui inger.
“Testamentul lui Solomon”, vorbeste de intalnirea lui Solomon cu demonul Obizuth, unul dintre numele demonice care este apelata Lilith.

In folclorul arab apare o entitate demonica si seducatoare, asemanatoare Lamiei sau sirenelor, care este identificată cu Lilith – Karina. Karina este interpretata si ca perechea negativa a fiecarui om – unii comentatori ai Koran-ului spun ca pana si Mohamed sau Iisus au avut propria Karina.

{ 3 comentarii... read them below or Comment }

 1. Steaua cu 5 colturi sau tetragramatonul il reprezinta pe Omul complet.Pentagrama cu coltul superior in sus serveste pentru a-i pune pe fuga pe tenebrosi.
  Cu raza superioara in jos si cele doua colturi inferioare in sus este Ingerul cazut.Orice Bodhisattva cazut este Steaua Invapaiata rasturnata.
  Exista si o mantra care are puterea de a forma pe loc,in planul Astral simbolul Omului Autorealizat,dinaintea careia fug ingroziti demonii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bun raspunsul. Care-i mantra? sau unde poate fi gasita?

   Ștergere
 2. Din cate stiu semnifica cele cinci elemente ale creatiei, in care legenda spune ca Marele Spirit le-a creat pentru ai ajuta/observa pe oameni. Pe parcurs la reprezentat pe omul.
  - apa, lemn, foc, pamant si metal.
  sau
  - apa, foc, aer, pamant si energia (fiind elementul de legatura)

  Din cate stiu simbolul a aparut in Mesopotamie si folosita de puterea imperiala, care a ajuns in cele patru colturi ale lumii.
  Si a fost si este un simbol precrestin asociat cu venerarea naturii.
  NU semnifica satanismul !!

  RăspundețiȘtergere

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //