Newest Post

// Posted by :DreamsKeeper // On :decembrie 19, 2011

Geometria sacra reprezinta forma pe care o creeaza un anumit tip de frecventa. Altfel spus, forma este un rezultat direct al frecventei. Materia intreaga exista datorita faptului ca energia acestei materii este mentinuta intr-o anumita stare, ca substanta a vibratiei. Toate tiparele Creatiei tridimensionale, inclusiv forma umana, sant constituite din legaturi energetice, care rezulta dintr-una din cele cinci forme simple sau dintr-o combinatie a lor.

La inceput Geometria Sacra a fost un subiect secret, limitat la grupuri inchise de initiali ai spiritualitati. In ultimii 100 de ani a inceput sa se ridice valul incat "simbolic" modelele de arta si filozofie, stiinta adevarata a Geometria Sacra incepe sa permite accesul direct, practic a fortelor spirituale si materiale de creatie.Geometria Sacra inseamna, literal, "Masura Sacra al Pamantului". Acesta a fost predata ca o stiinta puternica, a grupurilor inchise de initiali in fiecare traditie ale lumii. Geometria Sacra detine cheile de la modul in care non-fizicul Duhul creeaza lumea, manifestand prin modele specifice al fiecarui functii specifice de viata sau constiinta.

Fiecare model in Geometria Sacra este ca o "scrisoare" intr-un "alfabet divin", fiecare model creeaza o functie specifica de viata si constiinta.

Geometria Sacra ne permite sa intelegem mod direct al "sistemul de codare geometrica", in care Duhul il utilizeaza sa se manifeste. Ea ne ofera o perspectiva vitala in bazele de natura spirituala si materiala, care pot fi aplicate in ambele preocupari (spirituale si stiintifice).

Orice forma non-fizica cat si fizica este creat si descifrat printr-un anumit cod.

{ 1 comentarii... read them below or add one }

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //