Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :noiembrie 05, 2011

Capacitatea de a induce senzatii sau de a produce stare de euforie de reinnoire a credintei, fie pozitive sau negative in alte persoane.

Aceata capacitate se gaseste in orice persoana. Ea este degajata prin corp in forma de enegergie sau cateodata prin miros. Majoritatea oameniilor elimina aceasta energie/transpiratie fara sa vrea.

Frica este un mecanism de supravietuire ce apare ca raspunsul unui om la o amenintare concreta, de obicei negativa. Frica este legata de anxietate. Aceasta depinde de persoana si poate varia de la prudenta la fobie si paranoia. Ea tine de mai multe stari, printre care grija, anxietatea, teroarea, paranoia, oroare, panica.

  • Frica are miros si este contagioasa:
    Un studiu anterioare au vizat metode asemanatoare in care un grup de voluntari viziona filme de groaza, iar alt grup mirosea tranpiratia lor, prezentad in final aceleasi senzatii de frica. Exista un component biologic in cadrul dinamicii relatiilor sociale umane, in care emotiile puternice devin practic contagioase” declara Simon Wessley, psihiatru britanic in cadrul King’s College din Londra.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //