Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :noiembrie 21, 2011


Abilitatea de a intra si de a manipula visele altora.

Visul este un termen care descrie experienta subconstienta constand dintr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emotii si alte senzayii care apare, de obicei, in timpul somnului, dar mai ales in cazul tipului de somn in care ochii se misca (somn REM).

  • Persoana cu aceasta capacitate poate sa-si controleze frecventa cerebrala in timpul visului, avand/creand aceasi unda cu persoana de contact.
Creierul uman produce in permanenta impulsuri electrice, numite unde cerebrale, care se pot masura dupa amplitudine si frecventa. Amplitudinea este puterea impulsului electric, masurata in microvolti, iar frecventa este viteza ondulatiilor electrice, masurata in herti. Frecventa determina categorisirea undelor cerebrale in unde beta, alfa, teta si delta, iar combinatia acestor diferite categorii de unde determina starea de constiinta a unei persoane la un anumit moment.Vibratiile terestre, campul sau izoelectric de joasa frecventa si cel magnetic se imbina in aproximativ aceeasi plaja de frecvente cu emisiile energetice umane.

  • Persoana care manipuleaza visul poate a gasit calea spre Centrul Visului.
Centrul Visului este acel loc unde se gasesc toate visurile ale oameniilor, este locul sau originea visului sau mai bine spus este Centrul Receptiei.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //