Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :noiembrie 17, 2011


Razboiul este un conflict militar sau nu ? Scurt sau de durata ? Intre doua sau mai multe grupuri ? categorii sociale sau state ? Pentru realizarea unor interese financiare, etnice, teritoriale, economice si politice ?!

"Un razboi intre doua grupari, fara presa". Ma refer la orice fel de razboi in care batranii si copii mor pe capete nevinovati, iar un 'simplu' reporter nu este omorat. Asta nu inseamna ca acel reporter poate fi un spion ? Daca traia in Evul Mediu, acel reporter era omorat primul.

Ce inseamna un razboi ? ce inseamna o tara ? ce inseamna a trai liberi fara sa ne controleze cineva. Ma refer la controlul din exteriorul tari.
Conflictul intre doua grupari a luat aploare. Ii voi numi LP - cei care lupta pentru "libertate" si LM - cei care lupta pana la moarte pentru libertate.

LP sant oamenii care vin din alta parte spunand ca lupata pentru eliberarea oameniilor din jugul slaviei, dar ei sant cei care distrug cel mai mult. Sant bine inarmati iar varstele lor incep de la 18 ani in sus. Ei cred, ca totul e un joc, iar cei omorati de ei sant niste salbatici (puncte) indiferent ca-n raza lor de actiune pot exista copii nevinovati.

LM sant oamenii car vor murii pentru cauza libertati, sant cei care se sacrifica pentru generatia noua. Ei nu isi doresc sa fie controlati din afara, ei isi doresc sa traiasca asa cum vor. Sant simpli oamenii care isi protejeaza teriotoriu si mai ales familia, ei nu isi vor trada niciodata tara ci vor murii pentru ea.
Unul din ei, are o sotie care va trebui sa nasca. Si stie ca razboiul nu se va termina niciodata, sau mult mai rau nu isi va vedea copilul crescand. Singura lui sansa este sacrificiul suprem. Nu ii este frica de moarte si decide sa plece spre teritoriul ocupat, crezand ca este singura sansa de a face ceva pentru familie si tara.
Atat soldatii apropiati lui, cat si el vor plange...

A plecat cu o nebunie spre...


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //