Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :noiembrie 11, 201111:11, 22:22, 12:12, 00:00...

Numerologi cred ca evenimentele legate de timpul 11:11 apar mai des decat poate fi explicat prin sansa sau coincidenta. Aceasta credinta este legata de conceptul de sincronicitate. Alti autori cred ca este un semn de bun augur, si a altora care semnaleaza o prezenta spirituala. Convingerea ca are puteri mistice a fost adoptat de catre credinciosii in filozofiile New Age.

Cea mai des intalnita combinatie este 11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. Un exemplu mai concret sau sa-i spunem "experiment" este momentul in care am intalnit combinatia 11:11 chiar sa inatamplat "ceva" (acidente, defectiuni tehnice minore, sau cea mai ciudata chestie a fost atunci cand un pensionar ma salutat "sa traiti !" fara sa-l cunosc). Alte descoperiri sau interpretari sant gasite pe net:

 • Uri Geller zice ca cei ce intalnesc aceste numere au o misiune de realizat sau trebuie sa indeplineasca ceva pozitiv. E destul de simplu, cand ceva ti se pare ca nu e la locul lui. Uri a aplicat regula generala si asupra fenomenului 11:11.

 • Gary L. Johnson ne spune ca planeta noastra este intr-o continua stare de ascensiune din dimensiunea a 3-a in dimensiunea a 5-a (chestia asta am gasito si in 2012). Se presupune ca acum ne-am afla in dimensiunea a 4-a, iar corpurile noastre incearca sa treaca dintr-o stare in alta.

 • Ingeri sau demonii, folosesc diverse simboluri cu ar fi 11:11 pentru ca aceasta este calea lor de a folosi capacitatea noastra innăscuta de recunoastere pentru a ne anunta ca sant aici. Odata ce au atentia, ei vor folosi alte cifre, cum ar fi 12:34, 02:22 pentru a va reaminti de prezenta lor.

 • 1 / I sau linia dreapta este una dintre cele cinci elemente de baza in ideografia de Vest. Linia dreapta verticala unitatea de sine (cine sant eu?).
  Numarul 1, autoritate, putere, absoluta, ceea ce este remarcabil, iar contactul dintre inferioar si superioar.
  In sistemul dualist de sens reprezinta polul pozitiv. In contextul de alimentare cu energie electrica inseamna putere, spre deosebire de putere pentru "off". Ca un semn electric denota, de asemenea, o singura faza de curent.
  In plus, linia verticala scurta inseamna de multe ori seriozitatea sau pericol. Semn de circulatie este un exemplu, astfel cum este in codul de urgenta sol-aer, in cazul in care se indica inseamna ca pilotul este grav ranit si are nevoie de un doctor.

 • In simbolul runic 'I' zis si Isa indica un eveniment care schimba viata persoanei, eveniment ce marcheaza incheierea unei perioade de accumulari materiale si spirituale, de sacrificii si frustrari, precum si inceputul alteia fericite, cu mai putine griji.


Ziua Armistitiului, 11 noiembrie 1918
Caderea Zidului Berlinului, care a inceput deja de 11 noiembrie 1989
Turnurile gemene aminteau de numarul 11, iar primul avion care a lovit cladirile avea ca numar de zbor cifra 11.
Benedict al XVI-lea este al 111 papa... si lista continua

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //