Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :octombrie 13, 2011


Cand te scoli dintr-un somn, ai grija sa nu mergi pe intuneric, ca sa nu cazi in Abis.

De ce oare templele de orice fel, devin ruine ? Oare din cauza gloriei de odiniaora au fost uitate ? Sau din cauza gardienilor care au parasit acele temple ?

Ca orice calatorie, eu, habar n-am ce caut acolo. Poate din cauza ca omul este bagacios.
Oricum aceasta calatoria duce intr-un templu satanist ruinat. Intrarea acestui templu este mistica as putea spune. Acea intrare se face printr-o cladire care duce la templul ruinat. Dar cea mai fascinanta imagine al acestui templul este faptl ca se gaseste dedesubtul cladiri.

Din primul templu ziua pare a fi noapte, iar in el, tortele luminoase fac ca peretii sa planga cu sange. In el, se ascunde un demon care 'a se crede' a fi Printul Intunericului. Nu conteaza cat de mare este, poate fi invins usor, doar daca vezi dincolo de el si ai indeajuns curaj.

In al doilea templu, intrarea se face din primul. Intrarea se face prin marginile podelei, indiferent ca par ca si cum ar duce intr-un abis fara intoarcere. Inautru se gaseste o camera dreptunghiulara, iar in mijlocul ei se observa o masa din piatra albastra avand inaltimea pana la calcai.
Pe pereti latimii camerei nu se gasea nici o inscriptie, iar pe lungimea ei se vedea arcadele lucrate manual. In mijlocul arcadelor se obserava abisul...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //