Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :octombrie 04, 2011Fugi cat te tin picioarele. Iar daca nu mai poti, fugi pana cazi. Iar daca ai cazut, te ridici si fugi dinou.

Lumea e distrusa, iar orasul meu e in ruina. Sper ca plecarea noastra sa schimbe ceva din sufletul nostru, si sa supravietuim inca atat.
Pamantul este la picioarele unor fiinte dincolo de lumea noastra, iar unele orase au fost distruse de 'Ei'. Iar  tot de 'Ei', altele au fost recostruite ca niste inchisori civilizate.
Gardienii acelor orase sant sferele portocali luminate, care se aseamana ca niste ochi. Nu sant singurii gardieni care pazesc aceste orase inchise, ci exista oameni care le-au fost sapalate creierele pentru a-si putea denunta chiar propria familie.

Cum am spus... plecam din orasul Pitesti care acum este o ruina de cladiri cazute. Plecam cu doua aeroplane, pentru a nu fi detectati de gardienii portocalii.
Trecem peste stadionul groazei unde puteai sa vezi si sa auzi oamenii tipand, ca si cum ar cere ajutor. Nu ii salvam, deaorece ne puneam misiunea in pericol si poate erau doar o momeala pentru ai captura pe alti supravietuitori.

Continua drumul pana ce ajungem aproape de un put luminos, in care se ascundeau acei gardieni. Se pare pacaleala nu a tinut, asa ca, incercam sa scapam de ei. Incercarea de a scapa ne-a fost recompesata ajungand astfel la locul stabilit.

Locatia era un oras inchisoare. Acolo erau indetificati din cinci in cinci minute de acei oamenii recrutati. Se pare ca sansa noastra de a sta in acel oras este mica, astfel decidem sa-l parasim si sa ne retragem spre Padurea de Dezastre.
Pentru plecarea din oras ne trebuia un telefon cu o harta digita sau o harta al conductelor. Asa ca decizia noastra este de a fura un astfel de obiect.

Alarma a fost declansata, iar populatia a intrat in panica.

O luam la fuga, decid pe moment ca cei care erau cu mine sa ma urmeze. Odata ce a fost pornita alarma aveam zece secunde de a ne retrage din acel loc, deoarece se declansa sistemul de autoaparare. Sistem care e ascuns in statui sau in diverse opere de arta din anumite parcuri. Sistem care nu tine cont de oamenii nevinovati.

A inceput sa traga in orice misca din acea zona.

Pe urmele noastre se tin oamenii reprogramati sa ne prinda. Scapam de cativa si ne strecuram printre cladirile imense ajungand la punctul stabilit (E). Dar inainte de a ajunge in acel punct, trebuie sa trecem de o autostrada si de cateva parcuri.
Dupa mine se tine un om recrutat de 'Ei'. El era fratele unui supravietuitor. Punctul stabilit se apropie. Acel punct este aerisirea gasita in zidul care inconjoara orasul.

Santem pe cale sa scapam.

Ma strecor prin gura de aerisire pana cand am fost agatat de picior de gradianul-om. Decizia finala pentru a supravietui este in uciderea acelui om.

L-am impuscat de patru ori in cap.

Am scapat...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //