Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :august 08, 2011

Termenul telekinezie ("miscarea obiectelor cu puterea minti") e o alternativa a psihokineziei. Telekinezia e un fenomen paranormal care presupune influentarea unor elemente pur fizice(spatiu, timp) fara interventia unui element fizic. Telekinezia poate fi folosita pentru a muta ori a modifica starea fizica a unui obiect, ori pentru a influenta diferite sisteme tehnologice (semafoare, generatoare de numere etc).

Scepticii afirma ca telekinezia nu exista cu adevarat si e doar o metodă de frauda, de inselatorie - asta chiar daca persoanele ce dobandesc aceste puteri vin cu explicatii ce au o baza reala solida (invidia omului).

  • Telekinezie este o prelungire a aura psiho-cinetice.


  • Telekinezie este o formă de aerokinesis. Acest lucru nu ar fi in considerare pentru levitatie perfecta a unui obiect si atunci cand este activat nu exista nici un sunet. Un obiect plutind prin manipularea presiunii aerului ar fi dificil si neglijent, in loc de plutind in aer, obiectul s-ar invarti probabil.


  • Telekinezie actioneaza prin controlarea gravitoni. Gravitonul este o particula elementara ipotetica, particula care, conform presupunerilor unor fizicieni, trebuie sa intermedieze interactia gravitationala. Desi nu a fost detectata, prezenta acestei particule se face simtita prin diverse modificari ale energiei cinetice, vitezei, a energiei de repaus a corpurilor asupra carora interactioneaza direct sau indirect.


Oameni cu abilitati :
Nelia Mihailova
Eusapia Palladino
John Chang
Svein Rygh

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //