Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iulie 10, 2011

Capacitatea de ati modifica gena, sau de ati modifica morfologia.

Toti oamenii trebuie sa vina de la o sursa, astfel incat 'sin' punct de vedere tehnic, toti oamenii sant legati.

Formula introduce un factor aleatoriu, haotic in dezvoltarea abilitatilor. Oamenii au o probabilitate mai mare de puteri similare in curs de dezvoltare ca si parintii lor, dar aceste puteri dat de formula si descendentii lor au tendinta de a dezvolta mai multe puteri diferite.

  • Daca ar fi adevarat, toti oamenii ar putea avea abilitati.
  • Trasaturile poat deveni latente prin secole de evolutie (de exemplu, oamenii au tailbones, care sant ramase din maimute), si poate deveni reactivat prin anomalii genetice sau experimente stiintifice (de exemplu, hypertrychosis, care este sumele anormale de crestere a parului, este un rezultat de gene din maimute sau oamenii pesterilor).
  • Oamenii fara abilitati pot fi nascuti dintr-o familie de oameni evoluati, si persoanele cu abilitati pot fi nascut in familii care nu au avut niciodata abilitati.


  • Tot in acest cadru poate intra si modificari biochimice ale corpului (in cazul in individul interactioneaza)
Exemplu ar fi o persoana care doreste sa tina departe un alt individ, prin transpiratie, mirosul fiind insuportabil de individul A, fata de individul B. Un alt caz ar fi ca persoana sa elimine un miros placut pentru un individ.
Un alt caz este flegma / scuipatul care poate mirosi urat neavand de-a face cu o masea stricata sau probleme cu stomacul.

  • Nu puteam spune ca modificarea genetica este o evolutie.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //