Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iunie 10, 2011

Capacitatea de a vedea viitor sau de fapt capacitatea de a "calatorii" in viitor prin vis.
Utilizatorul cu experienta are capacitatea de a putea vedea ce va fi si ceea ce ar fi putut fi.

  • Proiectia astrala este un proces prin care constinta umana paraseste temporar corpul fizic si functioneaza independent in afara acestuia, in timp ce corpul fizic ramane inert si pasiv pe toata durata acesteia.

Proiectia astrala poate fi clasificata in trei tipuri de baza: proiectie mentala, proiectia astrala propriu-zisa si proiectie eterica.

  • Proiectia mentala este de fapt clarviziunea simpla (“vedere la distanta”) si “calatoria in mintea voastra”. Imaginatia ocupa un rol important. Experienta proiectiei mentale nu este foarte vie si cel mai probabil este sa fiti niste simpli observatori mai degraba decat participanti. Cu toate acestea, proiectia mentala este o importanta “cale de acces” catre proiectia astrala propriu-zisa.

In timpul proiectiei mentale sau a celei astrale santeti capabili sa calatoriti prin obiecte solide, dar nu veti fi capabili sa actionati asupra lor sau sa le miscati (daca acestea se gasesc in lumea fizica). Acest lucru nu este adevarat in cazul proiectiei eterice. Fie ca este o asteptare a subconstientului, fie ca e o proiectie eterica adevarata care in teorie presupune ca o parte din corpul vostru fizic a fost deplasata odata cu proiectia (partea eterica sau vitala), acest lucru poate fi dificil de determinat.

  • Proiectiile eterice in general calatoresc in sau foarte aproape de lumea fizica. Au fost raportate chiar si cazuri (foarte, foarte rare) in care intregul corp fizic este transferat intr-o alta locatie (teleportare), sau cazuri in care corpul fizic exista si actioneaza in doua locuri diferite in acelasi timp (bilocatie)!
Dar pe noi ne intereseaza in principal proiectia astrala propriu-zisa si cea mentala intr-un grad mai mic. Proiectia astrala si cea mentala nu sant limitate la lumea fizica. Calatoria in tinuturile mentale si astrale este posibila si de cele mai multe ori preferabila. Iar proiectiile astrale si mentale nu sant restrictionate nici la tinutul strict pamantesc (puteti calatori chiar si pe luna sau planete)."

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //