Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iunie 11, 2011

Vampirism energetic, deochiul, sau absorbtia aurei - este abilitatea de a extrage energia de la o alta persoana din cauza neajunsului ei. Vampirul energetic sufera de o lipsa de energie cautand o sursa de regenerare care sa fie prezenta si activa, dinamica.

Majoritatea utilizatoriilor pot vedea si simpti aura altor persoane, si o pot absorbi.

  • Campul energetic (aura) care inconjoara si interfereaza cu corpul nostru fizic nu poate fi perceput vizual de marea majoritate a oamenilor. In schimb, toti oamenii simt simpatie sau antipatie fata de anumite persoane. Cu cat campul nostru energetic este mai asemanator cu cel al altei persoane, cu atat mai simpatica ni se va parea aceasta.
Campul energetic functioneaza ca un radar personal care ne avertizeaza atunci cand se apropie un prieten sau o persoana cu ganduri mai putin bune.

Rechinii poseda structuri specializate senzoriale cunoscut ca "Ampullae of Lorenzini", care le permite detectarea campurilor bioelectrice.


  • Vampirismul energetic este o ocupatie nu tocmai inofensiva. Influentarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult mai dificila decat ne putem inchipui. Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea. Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri, emotii sau fapte, in neintelegerea unitatii lumii. Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul si provoaca o cadere energetica. Acest proces e greu de oprit. El condamna copiii “vampirului” la niste boli grave intrucat acestia se nasc cu canalele de legatura cu Universul inchise si atunci fie ca sunt supusi vampirismului fie ei insisi vor deveni vampiri si vor continua ruinarea propriului suflet.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //