Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iulie 22, 2011Technopatia sau/si Cyberpatia este capacitatea de a controla sau comunica cu masinariile electronice. Ea este o forma de empatie care ii permite sa identifice "problemele" cu orice sistem organic sau anorganic prin contact fizic sau pshinic.

  • Capacitatea ar putea fi o noua putere pe scara evolutiei umane. Se spune ca individul uman avea si are puterea de alege o scara a evolutiei.

  • Elementul comun intre masini si oameni este semnalele electrice.

  • Este, de asemenea, posibil ca abilitatea sa se invarte in jurul valorii de manipularea a impulsurilor electrice, care ar reprezenta pentru efecte, atat pe masinari cat si pe oameni, care afecteaza hardware-ul si sistemul nervos.

De asemenea, este posibil, ipotetic, o variatie de manipulare electrice , care, in combinatie cu psihicul mental (nu neaparat intuitiv), ar putea permite ca indiviful sa "vorbeasca" cu masinaria.
Exista mici cazuri unde unii oameni au puterea de a porni sau stinge unele aparaturi. Un alt exemplu ai putea fi 'TU !' te ai intalnit cu cazul in care nu iti functiona PC-ul si iti doreai foarte mult sa porneasca. Ai vorbit cu el iar PC-ul a inceput sa fuctioneze.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //