Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :mai 20, 2011


Se pare ca una din lumiile mele a inceput sa devina palida sau mai bine spus, a devenit neingrijita. E o lume in care ziua este noapte. O lume unde Soarele nu a mai aparut de ani de zile.
E asa de tacut, incat un mic zgomot te face sa te ingrozesti.

Nu e bine sa uiti lumea pe care ai creat-o.

Sincer sa fiu nu-mi aduc aminte de acesta lume, daca aseara nu-mi  faceam aparitia acolo.
Lumea Jucariilor nu are o intrare, ci pur si simplu apari acolo. Apari unde copilul de patru ani se plimba singur cu tricicleta pe strada intunecata si pustie.

Mai sus pe strada cubica, il vei intalnii pe ursul din plus care vorbeste singur. El nu poate sa se miste. Pe chipul lui se arata tristetea. Se arata, ca si cum ar dori sa aibe un prieten sau pe cineva cu care sa vorbeasca.

Inspre padure, pe drumul de tara trebuie sa te feresti de animalul salbatic. Un animal cu chip de vulpe si pisica iar corpul al unui lup. El vaneaza numai noaptea, deoarece vederea ta este slaba, dar ii poti vedea ochii rosiatici. Ziua nici sa nu te gandesti sa-l vezi, deoarece este invizibil.

Dincolo de... spre o alta locatie se afla Papusa Inteleapta. Papusa care sta intr-un loc pustiu si intunecat. Dorinta ei este aceea de a nu da ochi cu oamenii, deoarece din spusele ei "Omul isi uita creatiile"

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //