Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :aprilie 29, 2011


Se spune ca usile au fost create pentru a trece dintr-o lume in cealalta, iar cheia are ca scop de a deschide acele usi. Ele pot aduce fiinte demonice sau angelice, dar in cel mai rau caz ele protejeaza sau interzic omul sa treaca prin acea poarta.

Toata lumea cauta acea cheie aurie ca sa intre in cealalta lume. Legenda spune ca daca ai gasit cheia si deschizi usa argintie, atunci vei primi o putere si o cunoastere mare. Dar nu orice legenda este adevarata. Unele au fost create pentru a duce omul in extaz si al face sa greseasca.

Poarta care am descoperit-o impreuna cu cheia nu iti oferea puteri si cunoastere nebanuite. Era una din poartile care duce spre Infern. Oricine care intra in Infern, cu greu puoate sa se reintoarca si daca se intoarcea de acolo, aducea cu el si alte fiinte mistice.

O astfel de gresela am patit-o. Am deschis poarta argintie fara sa stiu ca in ea, au cazut alti cautatori de putere si cunoastere.

Poarta era de o frumusete nemaivazuta din argin, iar pe ea era desenata iederi.
Nici cheia nu se lasa mai prejos. Era o cheie simpla din aur, iar daca o puneai in razele soarelui fi sigur ca puteai ramane fara vaz.

La deschiderea porti se observa o lumina puternica alba. Iar daca nu erai atent puteai fi atras ca o musca de un bec. In apropierea ei incep sa apara si sa ma hate niste maini. Si daca erai atent puteai sa auzi vocile care spuneau "Inca un prost care a cazut in capcana ... Nu vei putea scapa de noi... Nu ai sanse."
Cu greu am reusit sa inchid acea poarta, poate cu ajutorul altora, sau poate, norocul a fost de partea mea.

Si acum ma intreb; Oare ce se afla dupa acea poarta. De ce a aparut acele maini ? Era un test de frica ?

Ce se va intampla, daca cineva ar fi gasit cheia si ar fi deschis usa dinou ?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //