Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :decembrie 11, 2010Un grup de arheologi amatori descopera intr-o stanca o pestera misterioasa, care duce pe o pajiste . Fara sa stie pestera are o energie care incetineste timpul.
Dupa ce au ajuns in partea cealalta, isi dau seama ca in acel tinut au trait diferite triburi. Acolo gasesc unelte din piatra pana la cele din fier, diferite forme de monezi, care erau asezate in asa fel incat propietari parca stiau ca cineva le va calca pragul.

Intr-o alta zona de pe pajistea aceea, gasim un schelet care se afla pe iarba deasa si moale in loc sa fie ingropat.

Dupa ce observam ca acel tinut pustiu este bogat in arheologie, decidem sa ne intoarcem inapoi in tinut civilizatiei, fara sa stim ca ceva nasol o sa se intample.

Ajunsi prin apropierea orasului Sentarum, imi dau seama ca ceva se intampla si decid sa merg inainte, vazand lumea panicandu-se. Imi dau seama ca incepuse un razboi sau o lovitura de stat... dar cea mai mare uimire a fost, ca acel razboi dura mai mult de an jumate.

Asa ca ma retrag inapoi in pestera impreuna cu civili nevinovati care se ascundeau de inamici. Intalnindu-ma cu grupul le spun adevarul si decidem sa ne intoarcem inapoi in locul misterios.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //