Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :septembrie 19, 2010


"O legenda spune ca sfarsitul lumii vine prin intuneric, unde ingerii intunericului va cucerii lumea , iar oamenii vor fi ucisi".


Pe parcursul drumului pe care il strabatam, am ajuns intr-un satuc parasit recent. Acolo biserica era parasita iar din cauza unui cutremur, apare un cimitir vechi.
Asa cum ma plimbam singur printre case, imi dau seama ca nu sant singur, ci se mai aflau o fata si un baiat prin zona. Ca sa fiu sigur, decid sa urc un deal, unde se afla o casa .

Ma uit la peisaj si vad ca pamantul incepe putin cate putin sa fie mancat de intuneric. In fiecare locatie iesea o umbra ca si cum ar fi fost un vulcan, o umbra care inghitea cerul ne tinand cont de nimic. Iar din acele umbre ieseau niste fiinte nemuritoare care atacau orice ieseau in cale.

Indiferent ca am infipt cutitul in una dintre ele, el tot ataca si am norocul sa vad cum arata.
Era o fiinta cu aripi, era o fiinta creata din abisul intunericului, era ca si cum o umbra care capta lumina. Fata ei era nevazuta, dar in acelasi timp iti dadeai seama ca are niste ochi mari ovalici. Gura era mare, iar dintii lungi nu iti dadeai seama daca facea parte din maxilar, era totul umbra.

Acel inger spunea ca au fost trimisi de Regele Intunericului, pentru a nemicii omenirea si in acelasi timp sa faca cunoscut venirea lui.

Pentru a scapa de acei ingeri trebuia folosita puterea luminii, dar fiindca nu mai exista lumina naturala singura scapare era orice fel de lumina, chiar si cea artificiala.Venise vremea de supravietuire.

Acel inger incercase sa ma atace pentru a ma distruge.
Singura lor arma de a distruge lumea este frica, frica de orice, frica de necunoscut.

Se pare ca am supravietuit de atacul ingerului.

Ii gasesc pe cei doi si punem in aplicare sa supravietuim cu ajutorul unui generator, pana cand tot pamantul va fi inghitit de intuneric.

Am parasit acea lume .

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //