Newest Post

// Posted by :Dreams Keeper // On :iunie 29, 2009

Fara sa-mi dau seama, eu si cu o persoana, intram ilegal intr-o cladire din sticla - un laborator de cercetare.
Inauntru intalnim doua persoane de sex feminin. Una dintre ele avea 20-22 de ani cu parul lung si negru, iar cealalta o minora de 15-16 ani cu parul putin mai scurt si tacuta. Cel mai mult mi-a atras atentia minora, deoarece in ochii ei se putea observa ca sufletul ii este inchis, degajand o energie timida. "Trebuie sa o protejez" imi spun in gand.

Persoana cu care intrasem ilegal in acel laborator decide sa ne continuam drumul, lasandu-le pe cele doua fete pe holul luminat. Observand ca aceea persoana isi vede de drum, hotarasc sa le duc pe cele doua fete afara in siguranta, avand impresia ca "ceva" se va intampla.

Pe coridor, fata cu parul lung incepu sa se dezbrace, aratandu-mi sanii - un test. Incerc sa nu ma uit la ea, din cauza ca era ceva ciudat si foarte periculos in cladire.

Continui sa le protejez pana afara, ducandu-le intr-un loc mai sigur. Pe coridor ne intalnim cu gardianul care ne pofteste in biroul lui, ameninntandu-ne "O sa va bag in puscarie pentru furt si intrare ilegala".
Fiindca eram amenintati, ii atrag atentia "Nu poti, pentru ca nu ai martori..., te bagam noi pe tine in puscarie pentru ca in cladire se afla o minora, si mai ales in biroul tau".

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © Paznicul Viselor //Paznicul Viselor//Powered by Blogger // Edit by PV //